diumenge, 13 de juliol del 2008

Les Festes de Rafelcofer

He decidit posar aquesta foto neutra perquè si em pose a cantar cançons i a posar fotos dels individus, a més d'un el posaria en un compromís..No entrarem en discòrdies sobre la festa de dissabte, les mulates i els mariachis que només van fer que empenyar-nos a la barra a beure tequiles.
Les festes han acabat i des del Rebrot, volem donar les gràcies a la gent que ens ha felicitat per la cercavila del dimarts, a Anna (http://joannotamartorell.blogspot.com/) i Carles pels tequiles i per a animar-los a que ens acompanyen en les futures cercaviles de El Rebrot, i a Francesc Vila per la menció i recomanació d'aquest humil bloc a l'edició saforenca de Vilaweb (http://www.vilaweb.cat/www/gandia).

El Rebrot continua donant febra. Diumenge vinent ens en anem a Tabarka, i no patiu si no heu reservat plaça a l'autobús (que per cert, està ple) perquè també podeu vindre en cotxe. Si s'animenu poseu-se en contacte amb nosaltres a travès del mail elrebrot@gmail.com.

Ara només ens queda reposar el tequila, mimar la ressaca i demà serà un altre dia.
Salut!
i república!

2 comentaris:

Anna ha dit...

Sí, millor no parlar de l'últim dia... el Crist ens deu 1000e als festers del '09!
Reposar? Ara toca anar de concert!
Demà Pirat's, la setmana que ve la Gossa, per ahí també estan els de Habeas Corpus, un altre de Pirat's, un d'OP i LGS a Ontinyent... a l'estiu...calor! u_u

Salutacions i endavant!
Anna

Anònim ha dit...

Un coferer des de Mallorca:
Per fi puc entrar, només volia felicitar-vos per la difusió cultural que feu i desitjar-vos el millor possible.salut