divendres, 6 de març del 2009

Concurs de miniPoesia



L'Associació Cultural "El Rebrot" junt amb l'Ajuntament de Rafelcofer convoca el III concurs de miniPoesia de Rafelcofer 2009,dins el marc del III Festival de Poesia de Rafelcofer i d'acord amb les següents bases:

1. S'estableix com a premisa, que cada poesia haurà de contindre 3 paraules que es facilitaran al concursant en el moment de la inscripció.
2. Els poemes hauran de ser originals i inèdits, redactats en valencià i no podran superar les 30 paraules (s'entén com a paraules substantius,adjectius,articles,etc.)
3.S'estableixen dues categories: Juvenil (de 8 a 16 anys) i adult (de 17 en avant) i hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgen.
4. Els premis consistiran en un lot de llibres de poesia i la publicació al Llibre de Festes de 2009 de les poesies guanyadores. S'estableixen tres premis (1er,2on i 3er)
5. El jurat estarà format per membres de la corporació municipal i persones relacionades amb el món de la poesia.
6. Per a participar primer s'hauran d'inscriure per internet enviant un mail amb les dades personals (nom,cognoms,edat,adreça i telèfon) a elrebrot@gmail.com on se'ls facilitarà les tres paraules.
7. Les obres es podran presentar fins al divendres 22 de maig de 2009.
8. Els premis es lliuraran el dia 30 de maig amb motiu del III Festival de Poesia que se celebrarà a l'Auditori Municipal de Rafelcofer a les 20.00h.
9. Tota la informació relativa al concurs i al III Festival de Poesia es publicarà al blog de l'Associació Cultural "El Rebrot" http://elrebrot.blogspot.com
10. El fet de presentar-se comporta l'acceptació de les bases.

1 comentari:

Street view ha dit...

Thank you very much. I think a lot of people are looking for such a content from you. hope you will have more share such like that.- Lenny Face