dimarts, 24 de març del 2009

ELS TRES CIMS DE LA VALL DEL SERPIS


Alguns membres d´El Rebrot, moguts per les ganes de gaudir de la natura i disfrutar- se els paratges tant bonics que tenim a les nostres comarques, han inventat una nova ruta que, pot ser siga la primera de moltes edicions.
La ruta s´anomena “RUTA DELS TRES CIMS DE LA VALL DEL SERPIS”. Aquesta consisteix en fer els tres cims més representatius de la Vall del Serpis: el cim de La Safor amb una altura de 1.013m., el cim del Benicadell amb 1.104 m. d´alçada i per últim i més alt, el cim del Montcabrer amb 1.390m.
Tot açò ho volem fer en dos o tres dies (encara està per estudiar-se) i enllaçarem tots tres cims a peu des de Vilallonga fins a Beniarrés i des d´ací a Agres.

La data, concretament, encara no la sabem pero ho volem dur a terme cap a la primera setmana de juny. Ja ho confirmarem més endavant.

Serà una ruta molt dura però creguem que valdrà la pena, ja que dormirem dalt de la muntanya, en plena natura i disfrutarem de tota l´aventura que comporta una ruta així.

Ja sabeu, si algú vol apuntar-se que vaja ja preparant-se i fregant-se les canelles que no esperarem a ningú.

Bo, de moment toca preparar-se…..pero per a la garrofa que agafarem dissabte a Beniarrés!!!! AAAYYYYYYY!!! Hi han males ganes......

Ah!! I a tot el món que visita el nostre interessant i meravellós blog (que faríem sense tú, Maria) recordar que s´apunten ja a la 1ª REBROTADA POPULAR que tindrà lloc a Rafelcofer el día 25 d´Abril, que te que estar de putíssi….de categoría!!!!

Salut per a tots i ens vegem a la calçotada!!!!

…i recordeu que darrere de res begau vi, darrere dels calçots si….

17 comentaris:

Unknown ha dit...

com diria una que se jo, " esteu flipats" pero en fi jo m'apunte

VICENT.

Unknown ha dit...

un altra cosa, tots els que vingau teniu que ser sabedors que tot el que pasa durant el viatge sera grabad i guradat per a la posteritat. tipo Calleja. jejeje

Vicent un altra vegada.

Anònim ha dit...

Hostia que de puta mare!!!!! Jo m´apunte de cap!!!
Quan tingau més informació feu-nos-la saber al blog per favor.

L´enhorabona per fer coses d´aquestes!!

Anònim ha dit...

Estigau tranquils que només tingam clar la data, duració i demés dades us les farem saber el més aviat possible.

Açò té pinta de ser tot un èxit!!!!

Vicentet, flipats, flipats pero la gent va interessant-se....

Bo, "seguiremos informando"....

Anònim ha dit...

A pels tres cims!!!!!!...molt bona iniciativa...ho aconseguiremmm!!!!

Anònim ha dit...

Podriem realitzar la ruta sols amb aigua i qui estiga dèbil... ens el mengem "rollo la pel.li VIVEN"

Anònim ha dit...

En principi i si no passa res s´eixiría dijous día 4 de Juny de vesprada per a ascendir al primer cim, fins a diumenge per la vesprada que tornaríem cap a casa.
Mireu-se com ho teniu i si a tots ens ve be ja anem arreglant-nos els díes. (jo, per exemple, els tinc que demanar amb 1 mes d´antelació)
Es posa data ja perque si no açò serà el pito´l sereno.

Si tots podem i estem d´acord ho farem oficial al blog.

Per cert, en totes les pàgines meteorològiques que he visitat marca aigua per a dissabte de la calçotada.
...ens tindrem que banyar per fora i per dins....en fi....

mireu-se els díes que us he comentat i ja xarrem.

Au malparits!!!!!!

Anònim ha dit...

per mi perfecte , el 4 de en va be.

vicent.

Lara ha dit...

ei xicons i xicones, no es pot aplaçar per 2 caps de setmana més avant? esq tinc els examens de fi de curs entre l'1 i el 12 de juny, i jo també vull anaaaaaaaaaaaarrrrrr!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Si es comprometeu en serio s´aplaça tot el que faça falta. I dic en serio perque, bromes apart, serà una ruta molt dura, ja que es anar A PEU desde Vilallonga a Agres durant tres díes sense parar, pujant a tots tres cims i dormint al terra amb un sac.
I l´assumpte de comprometer-se és seriós per la raó de canviar dates i després que la gent es tire arrere.(Lara no et sentes al.ludida que no va per tu, sino per a que la gent que vullga vindre tinga en conter que es una cosa seria).
La raó de no fer-la més avant es que volíem fugir de la calor que apreta a partir de mitat de Juny en avant, pero el que he dit abans, si la gent es compromet s´aplaça tot el que faça falta i més si es tracta d´un/a membre del Rebrot (faltaría més)....amos no me jodas!!!!.....
De totes formes ja parlem a l´assaig del divendres.

Au, bonicos!!!!

Anònim ha dit...

Esteu FLIPATSSSS!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia, teniu previst fer el Camí a Santiago?
Si es aixina, podeu dir-me on puc mirar l'informació?
Gràcies.

El Rebrot ha dit...

2 Cosetes:

1.Estic totalment d'acord amb Sònia:esteu flipats i no tindrem prou diners per a pagar l'helicòpter que vindrà a salvar-vos.
2. Respecte al comentari sobre el Camino de Santiago, el grup de Senderisme Coferer n'ha organitzat un, però no sé si ja tenen les places cobertes, en qualsevol cas, pots posar-te en contacte amb ells a travès del seu mail senderismecoferer@gmail.com

Anònim ha dit...

La ruta començarà amb l´ascens a la Safor i acabarà amb el triunfal i grandiós sopar en el Poma per a celebrar l´èxit de l´expedició i com algun/a (més alguna que algún) de vosaltres, persones de poca fe, assome el morro per allí li estacarem les gambes rebossades per on s´imagineu (pel furum, vamos).....

La xarrarem, ja.......

FERRAN ha dit...

Bon dia cavallers, he estat pensant que fer la ruta el dia 20 de Juny es molt arriscat per la quantitat de calor i "lo" putes que les passarem, (que si hay que ir se va !con dos cojones!). Pero he estat mirant de fer-la del dia 28 al dia 31 de maig que les temperatures seràn més agradables i serà millor per a tots i al Juny a pendre el bany tots a la platja. ¿no cregueu?
Mireu-s´ho i dieu alguna cosa el més promte possible.

"Déu mos lliure de l´aixà en el temps de la calor!!!!!"

Au mariconassos/es (igualtat per a tots/es...)

Lara ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.