dimecres, 8 d’abril del 2009

RUTA DELS TRES CIMS DE LA VALL DEL SERPIS


Ie xicots i xicotes, ja hi ha data per a fer la famosa “RUTA DELS TRES CIMS DE LA VALL DEL SERPIS”.
La data definitiva serà del dijous dia 21 al diumenge dia 24 de Maig.
En un principi (i dic en principi perque encara s´ha de parlar pero per a que es feu una idea) s´eixirà el dijous cap a les 18:00, més o menys, de Bellreguard amb cotxe fins a Agres i allí des de sota els murs del monestir començarà l´ascens al primer cim i més alt de tots: el Montcabrer.
Després de fer cim es farà nit junt a la Cava Arquejada (nevera de gran bellesa que data del segle XVII).
De matí i després de pendre la lleteta, pixar, cagar i fer-mos el monyo es manpendrà la caminada cap al cim del Benicadell.
A partir d´ací no dic res més perque falta estudiar la planificació de la resta de ruta.
De moment ja tenim data tope per a posar-mos en forma i fregar-mos les canelles ( que ho necesitarem).
La data és inamovible llevat de força major. Ho sentim.
De qualsevol variació en els plans informarem de seguida i si algú té alguna pregunta o suggeriment podeu deixar el que vullgau als comentaris d´aquesta notícia així com si s´organitza alguna eixida a la muntanya de preparament també ho comunicarem ací.

Au, salut i a preparar-se!!!!!!!!

1 comentari:

FERRAN ha dit...

IE PERREROS!!!! JA M´HE DEMANAT LES VACANCES PER A MAIG, AIXÍ QUE ENCARA QUE PLOGA, NEVE O CAIGUEN HÒSTIES DE PUNTA LA RUTA ES FA POR MIS COJONES!!!!
BO, QUAN PASSE TOT AÇÒ DE LA REBROTADA, CONCERTS I TOTA LA FIGA MANDANGA JA FAREM UNA REUNIONOTA I ACLARIREM COSES QUE S´HAN D´ACLARIR (COM QUI CARREGARÀ AMB LA CASSALLA O QUI PORTARÀ LA CREMA PA LES BOLES ESCALDAES, ETC....)
ALE BONICOS, ARA A FREGAR-SE LES CANELLES PER AL CONCERT I A MENJAR FIBRA PER A CAGAR MES DUR QUE JO JA VAIG COM ALS PATOS !!!A JA JA JA!!!!!!
SALUT MALPARITS/ES!!!!!!!