diumenge, 7 de febrer del 2010

El Rebrot dóna suport a la Pujada Atlètica a La Font Roja


Èxit de la Pujada Atlètica a la Font Roja en defensa del paratge.L'activitat forma part de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" i El Rebrot, com no, ha donat el seu suport, com podeu veure a la fotografia de grup amb les entitats col·laboradores


El 31 de gener ha tingut lloc la Pujada Atlètica en Defensa de la Font Roja convocada per l'Assemblea de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural". En l'acte han corregut més de cinquanta atletes, en representació de totes i cadascuna de les entitats que donen suport a la campanya.
Els atletes participants s'han concentrat en la plaça d'Espanya poc abans de les 11 del matí, on han estat acompanyats per un grup de membres i simpatitzants de la campanya, i també per la música del grup de batukada "Sambolika". Poc després, l'actor alcoià Miquel Martí ha llegit un manifest reivindicatiu, que recordava els principals motius d'oposició a la construcció d'un hotel en el cor del Parc Natural.
A l'hora prevista, les 11:30, els corredors i corredores, uniformats amb camisetes amb el lema "SOS Font Roja", han partit de la plaça entre els aplaudiments del públic congregat.
Els atletes han corregut agrupats, sense competir, fins a l'àrea del Santuari de la Font Roja, on han arribat també entre aplaudiments poc abans de la 1 de la vesprada. Una volta en el paratge, s'han fotografiat conjuntament mostrant els logotips de totes les entitats representades.
Els participants han valorat molt positivament l'experiència, destacant el bon ambient i l'harmonia entre els corredors. L'Assemblea de la campanya agraeix el seu esforç i il·lusió, gràcies als quals ha estat possible aquest nou acte lúdic i reivindicatiu en defensa de la Font Roja.