dimecres, 28 d’abril del 2010

BRAU, BRAU !!!!


El Rebrot, vos volem agrair la vostra participació a la II REBROTADA POPULAR. Una vegada més hem aconseguit omplir els carrers de dolçaina i tabal, fent del 25 d’abril un dia festiu i reivindicatiu, contant – i cantant- al poble la nostra història. Esperem que tots s’ho passareu molt bé i que guardeu un bon record d’aquesta data.
Vos demanem disculpes també per totes aquelles coses que erràrem; passàrem una miqueta de calor, però hem pres nota i es tindrà en compte per a l’any vinent (entre d’altres coses que s’han de millorar). També dir-vos que teníem preparats uns DVD d’un muntatge de fotos de la I REBROTADA POPULAR que els volíem entregar després de la lectura d’un manifest i l’agraïment a tots els participants. Vos els farem arribar. Com que hi havia tant bon ambient i estaven tots tant agust, ni ens va vindre al cap, així que ho torne a repetir, MOLTES GRÀCIES A TOTS PER FER REBROTAR TOT UN POBLE!!!!!!!

Tabaleters i dolçainers de:

- Colla Safor
- Colla Real de Gandia
- Colla de L’Alqueria de La Comtessa
- Colla de Vilallonga
- Colla Fa Ressol d’Ador
- Experimental de Pego
- Sarabanda d’Oliva
- Dolçainers de Daimús
- El Rebrot (al cego també)

Campaners de L’Alqueria
Grup de danses Al Bell Mig
Taifes de Rafelcofer

La nostra intenció és que aquesta data s’entenga com una festa en la que mostrem al nostre poble que la nostra cultura està viva als carrers, que la dolçaina i el tabal ha rebrotat a la nostra societat i que es mereix el recolzament i el reconeixement de tots. Ja no es tracta d’instruments musicals marginals i residuals. Aquest és el camí per a que, algun dia, com passa en altres zones de l’Estat, els instruments i la música tradicional disposen del recolzament adequat de l’administració, de escoles i formació adequada, i com no, del reconeixement acadèmic, com qualsevol altre instrument musical.


Vos esperem en la III REBROTADA POPULAR i que en sigam més i millors.

BRAU, BRAU!!!!!