dimecres, 13 d’octubre del 2010

CONCERT I FESTA A BENEFICI DEL POBLE SAHARAUÍ


Hola a tots i totes!!
El divendres dia 19 de Novembre de 2010 a la Casa de Cultura de Bellreguard l´Associació Comarcal d´Ajuda al Poble Saharauí (A.C.A.P.S) junt a l´Associació Cultural El Rebrot organitzen un concert a benefici del Poble Saharauí.
Aquest poble fa més de 30 anys que està exil.liat al desert d´Algeria esperant que es tornen la seva terra, una terra que un dia es fou arrebatada per la força i que ara es la neguen, condemnant-los a viure en un infern on les esperances de tornar a casa cada dia que passa minven un poc més. Pero afortunadament aquesta gent té un ferm esperit de lluita i encara que l´esperança minve, mai no es donaràn per vençuts. Per això cada granet de sorra que pugam posar de la nostra part, per a fer l´estança al desert més suportable i donar ànims a aquest poble noble i combatiu, conta.
El concert ( 22:30 hores) serà dut a terme per la colla de dolçainers i tabaleters d´El Rebrot on s´interpretaràn un gran ventall de peces, desde les més tradicionals fins a peces de nova composició a més d´alguna sorpresa al llarg del concert.
Tot seguit continuarà la festeta al pub Harley de Bellreguard on es podrà prendre un parell de cubatetes mentre es xarra de la grandiositat del concert (és broma).
Si es compra per separat (només assistir a un sòl event) l´entrada al concet té un preu de 5 eurets i l´entrada a la festa també, pero si es compren les dues entrades juntes el preu total és de 8 eurets. Un bon preu, tinguent en conter que el 100% de la recaudació va destinat l´Associació Comarcal d´Ajuda al Poble Saharauí (A.C.A.P.S) i a canvi es gaudeix d´un bon concert i seguidament d´una festeta al pub Harley amb consumició.
Per favor, animeu-se que és per una bona causa...
Una abraçada.

Ferran Molió. Associació Cultural El Rebrot