dimecres, 19 de gener del 2011

Bases per al concurs de miniPoesia
 
L'Associació Cultural "El Rebrot" convoca el Vé concurs de miniPoesia de Rafelcofer 2011, d'acord amb les següents bases:


1. S'estableix com a premissa, que cada poesia haurà de contindre 3 paraules que es facilitaran al concursant en el moment de la inscripció.

2. Els poemes hauran de ser originals i inèdits, redactats en valencià i no podran superar les 30 paraules (s'entén com a paraules substantius,adjectius,articles,etc.)

3.S'estableix una única categoria:de 15 anys en avant i hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgen.

4. Els premis consistiran en un lot de llibres de poesia i la publicació al Llibre de Festes de 2011 de les poesies guanyadores. S'estableixen tres premis (1er,2on i 3er)

5. El jurat estarà format per membres de la corporació municipal i persones relacionades amb el món de la poesia. En cap cas, membres del Rebrot.

6. Per a participar primer s'hauran d'inscriure per internet enviant un correu amb les dades personals (nom,cognoms,edat,adreça i telèfon) a maria@elrebrot.org on se'ls facilitarà les tres paraules.

7. Les obres es podran presentar fins al dilluns 21 de març de 2011.

8. Els premis es lliuraran el dia 26 de març amb motiu del Vé Festival de Poesia que se celebrarà a l'Auditori Municipal de Rafelcofer a les 20.00h.

9. Tota la informació relativa al concurs i al Vé Festival de Poesia es publicarà a la web de l'Associació Cultural "El Rebrot" http://www.elrebrot.org/

10. El fet de presentar-s'hi comporta l'acceptació de les bases.