dilluns, 30 de novembre del 2015

AIXÍ VA ANAR EL IX FESTIVAL DE POESIA DE RAFELCOFER

Nou anys ja de Festival de Poesia de Rafelcofer i del concurs de poesia  i només podem que donar les gràcies per la gran afluència de gent i per la participació de tanta gent al concurs de Mini Poesia. En concret van ser 125 poesies, ni més ni menys. Ha sigut la gran recompensa per a tots els membres de l'Associació Cultural El Rebrot que, any rere any, han fet possible que aquest modest festival vaja endavant, i de quina manera. El dissabte vam poder veure l'Auditori de Rafelcofer ple de gom a gom de gent de totes les edats. 



El Festival va començar amb el lliurament dels premis als guanyadors de IX Concurs de MiniPoesia:

A la categoria menys de 16 anys:
  • Primer Premi: CEIP Lluis Vives  (Oliva)  Infantil 3 anys, amb la poesia "UN, DOS, TRES"
  • Segon Premi:   Adanai Gregori Negre (Rafelcofer), 8 anys.  "L'ABELLA"


  • Tercer Premi:  CEIP Lluis Vives (Oliva) Infantil 5 anys. "L'AIRE DE LA MAR"



Categoria més de 16 anys:

  • Primer Premi:  Toni Mascarell Torres (Oliva).  "OCCIDENT"

  • Segon Premi:   Ramon Navarro Bonet (Xeresa). "COMBAT (Un haikú i un tanka)"

  • Tercer Premi:  Vicent Lloret Llopis (Gandia). 


A tots ells se'ls va fer entrega d'un lot de llibres cortesia d'Edicions 96, als qui agraïm que un any més ens recolzen. Amés, a la categoria d'adults es va fer entrega també d'uns vins valencians gràcies a Anecoop S.Coop.

En acabar el lliurament de premis, el jove poeta de Bellreguard Enric Pellicer ens va presentar el seu llibre de poesia "Enllà del Mar", acompanyat d'Abel Balbastre. Ens van contar d'una manera molt distesa com va sorgir aquest llibre i ens van llegir alguns dels poemes. 



A continuació vam gaudir de la música de Pau Alabajos, reconegut cantautor de Torrent, que porta en actiu des de 2003 i  amb quatre treballs discogràfics en el mercat. Ens va oferir una mostra dels seus treballs i ens dedicà també algunes poesies de Vicent Andrés Estellés. Encara que conegut per la majoria dels assistents, va ser tot un descobriment per a d'altres. I per acabar l'acte, ens va emocionar a tots els espectadors interpretant "Al Vent", de Raimon.


Volem agrair de nou a tota la gent que ha participat en el concurs, a tots els mestres que han portat la poesia a les seues aules, a Edicions 96 per col·laborar de nou amb els premis, a Anecoop, a l'Ajuntament de Rafelcofer, a Toni que es va encarregar del so, a Rosa per preparar-nos les ametles i recolzar-nos en el que calga, a Enric Pellicer i Abel Balbastre per acompanyar-nos un any més, a Pau Alabajos per emocionar-nos amb la seva música, i com no, a tots els membres de l'Assocació Cultural El Rebrot, que s'ho han pencat com ningú per dur-ho endavant. Fins el X Festival de Poesia de Rafelcofer. 

Salut i Poesia!!



7 comentaris:

Unknown ha dit...

run 3 game
Great post!
Thanks u for sharing...
football heads
juegos de terror online
mahjong games
Cool math 4 kids

Unknown ha dit...

Coolmath4kids

Unknown ha dit...

Free proxy

Unknown ha dit...

Football Heads
Coolmath4kids
SEO Search Engine Optimization

Alex John ha dit...

This is pleasant article. I might want to a debt of gratitude is in order for your endeavors and recommendations. I truly acknowledge to this article.
Mayo Clinic: The 2020 Initiative Case Solution

Unknown ha dit...

مرحبا بكم يا عشاق الالعاب اليوم سوف نلعب جميعا في أفضل العاب تلبيس بنات لم تجربونها من قبل العاب مجانية وجديدة يمكنكم اللعب مجانا في موقع جو نيو بنات

SWAMI AYYAPPA ha dit...

Walmart Customer Service Hours
Walmart Customer Service Hours
walmart customer service hours near me
walmart customer service chat
walmart money center hours