dijous, 26 de novembre de 2015

POESIES DEL "IX CONCURS DE MINI POESIA DE RAFELCOFER"

Ja tenim ací les poesies dels participants del IX Concurs de Poesia de Rafelcofer. Moltes gràcies a tots i totes per participar. Ara la feina és del jurat, que no ho té gens fàcil per la quantitat i per la qualitat de poesies. En breu us comunicarem les poesies guanyadores. Podeu accedir a les poesies punxant en els següents enllaços:

Poesies menors de 16 anys IX Festival de Mini Poesia de Rafelcofer


I per  celebrar-ho, recordeu que el proper dissabte tindrà lloc a l'Auditori Municipal, el IX Festival de Poesia de Rafelcofer, on es farà entrega dels premis als guanyadors o guanyadores. A continuació gaudirem de la poesia d'Enric Pellicer i la música de Pau Alabajos. Tot això amb molt bon ambient, ametles i mistela!!!!

Salut i poesia!

4 comentaris:

Sara World ha dit...

Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right awriter.org

Alex John ha dit...

I truly esteem your carry out the occupation and tips determined by you is useful to me. I will impart this subtle elements to my relatives and companions.
TheCaseSolutions.com Review

Betty Stevens ha dit...

Salut ! C'est mon premier commentaire ici donc j'ai voulu juste distribuer un cri rapide et vous dire que j'aime bien de lire vos postes http://fr.camsdesire.com/ados-18. Pouvez-vous recommander autres blogs/sites internet/forums qui revoient les mêmes sujets ? Merci !

ane semprul ha dit...

This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
obat aborsi
cara menggugurkan kandungan