dilluns, 9 de maig del 2016

VIII REBROTADA POPULAR. Rafelcofer, 11 de Juny de 2016


L'Associació Cultural El Rebrot té el plaer de convidar-vos a la VIII Rebrotada Popular, que tindrà lloc l’11 de juny de 2016 a Rafelcofer (La Safor), una jornada festiva i reivindicativa en la qual celebrem l'aniversari de l'Associació. 

Aquest any volem que la Rebrotada siga una crida pels milers de persones refugiades que estan fugint de la guerra de Síria. Com en moltes altres situacions arreu del món, són les organitzacions no governamentals les que estan en primera línia i des del primer dia intentant ajudar als qui més ho necessiten. Els governs d'Europa s'han dedicat a posar impediments a l'entrada i l'acolliment d'aquestes persones i a espolsar-se el problema. Segons dades de la ONU, hi ha 2,4 milions de xiquets/es en els camps de refugiats, amb unes condicions infrahumanes, això els que arriben. Les últimes estimacions parlen de 10000 xiquets desapareguts des que va començar aquesta crisi, molts d'ells en mans de xarxes de tràfic de persones. 

La manca d'ajuda no és un problema de falta de solidaritat de la societat, com s'ha demostrat mitjançant les organitzacions no governamentals, és un problema dels governs, que no volen assumir la seva responsabilitat d'actuar front una crisi humanitària tan greu, i la raó és molt clara.....DINERS. 

Per tot açò, volem posar el nostre granet d'arena, conscienciant de la necessitat de fer alguna cosa. 

Aquest any tenim el plaer de comptar per al concert amb "La Socarrà" de Xàtiva, una colla amb 20 anys d'història i que no us podeu perdre. En la cercavila participaran:

- Colla Grau de Gandia.

- Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard.

- La Llebetjà de Benitatxell. 

- La Socarrà de Xàtiva.

- El Rebrot.

Dintre dels actes de la VIII Rebrotada Popular, tindrà lloc també el lliurament del Premi Miquel Ruíz 2016, que en aquesta ocasió ha sigut atorgat al grup:   AL TALL. Tindrem el plaer de comptar amb l'assistència de Vicent Torrent per a rebre el Premi.

L’objectiu d’aquest premi és donar més reconeixement a qui, amb la seva tasca i dedicació, han contribuït de manera significativa al manteniment i difusió de la música tradicional valenciana, aquells qui amb els seus actes han fet rebrotar el tronc vell.
Per la seva tasca , que va començar fa més de quaranta anys, sent un grup pioner en la recuperació i difusió de la música tradicional i popular valenciana. Des dels seus inicis  han tingut un gran impacte social i han aconseguit arribar i sensibilitzar a distintes generacions amb les seves cançons, carregades d’història i reivindicació, mostrant sempre el seu compromís amb la cultura i la llengua dels valencians. Han sigut un referent per a moltes altres formacions, dinamitzant l'aparició d'altes grups de música en valencià. Amés amés de la vessant musical, cal destacar els nombrosos treballs i projectes relacionats amb la música tradicional en els que han estat implicats.
Us presentem a continuació la programació que amb tanta il·lusió hem preparat:
8:30 h Despertà a càrrec d'El Rebrot i esmorzar amb tots els socis.
18:30 h Cercavila de colles i berenar per a tots els participants a l'Auditori Municipal.  
20:00 h  Lectura del Manifest.
Concert.  1ª part: "La Socarrà" de Xàtiva.
                      Lliurament del Premi "Miquel Ruíz" al grup AL TALL.
                      2na part: "El Rebrot".
21:30 h Sopar i revetlla (Disco-mòbil) . En acabar el concert, el Restaurant Mediterrani (Tavernes) s'encarregarà de tindre preparat el sopar al mateix carrer de l'auditori.

Us esperem!!






1 comentari:

Unknown ha dit...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives. See New Video invite you sing, No. 1 here
https://www.youtube.com/channel/UChOVfOh6NHvELUzPj_IXj8g
Invites you to play the game at the page below
Mad
Y9