dissabte, 28 de maig del 2016

AL TALL, PREMI MIQUEL RUIZ 2016

 

Estimats amics, l’Associació Cutural El Rebrot de Rafelcofer té el plaer de comunicar-vos que s'ha decidit que el Premi Miquel Ruíz 2016 siga  per a:   AL TALL.

L’objectiu d’aquest premi és donar més reconeixement a qui, amb la seva tasca i dedicació, han contribuït de manera significativa al manteniment i difusió de la música tradicional valenciana, aquells qui amb els seus actes han fet rebrotar el tronc vell.
Per la seva tasca , que va començar fa més de quaranta anys, sent un grup pioner en la recuperació i difusió de la música tradicional i popular valenciana. Des dels seus inicis  han tingut un gran impacte social i han aconseguit arribar i sensibilitzar a distintes generacions amb les seves cançons, carregades d’història i reivindicació, mostrant sempre el seu compromís amb la cultura i la llengua dels valencians. Han sigut un referent per a moltes altres formacions, dinamitzant l'aparició d'altes grups de música en valencià. Amés amés de la vessant musical, cal destacar els nombrosos treballs i projectes relacionats amb la música tradicional en els que han estat implicats.
L’acte de lliurament del Premi Miquel Ruíz tindrà lloc el dissabte 11 de juny a l’Auditori de Rafelcofer, dins dels actes programats per a la VIII REBROTADA POPULAR.
8:30 h Despertà a càrrec d'El Rebrot i esmorzar amb tots els socis.
18:30 h Cercavila de colles i berenar per a tots els participants a l'Auditori Municipal.
20:00 h Concert.  1ª part: "La Socarrà" de Xàtiva.
                               Lliurament del Premi "Miquel Ruíz" al grup AL TALL
                               2na part: "El Rebrot"
21:30 h Sopar i revetlla (Disco-mòbil) . En acabar el concert, el Restaurant Mediterrani (Tavernes) s'encarregarà de tindre preparat el sopar al mateix carrer de l'auditori.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. See New Video invite you sing, No. 1 here
https://www.youtube.com/channel/UChOVfOh6NHvELUzPj_IXj8g
Invites you to play the game at the page below
ABCya 1

Unknown ha dit...

Nudography available.