dimarts, 24 d’abril de 2012Estimats companys,

L'Associació Cultural El Rebrot tenim el plaer de convidar-vos a participar en la IV Rebrotada Popular a Rafelcofer, una festa amb la qual volem fer rebrotar l'esperit d'aquell 25 d'abril de 1707.
Aquest any, un dels actes que s'han organitzat és la trobada de Colles de Dolçainers i Tabaleters. Començarà a les 18:00 h  a la plaça de l'Hort Tallat i  finalitzarem a l'Auditori. En agraïment a tots els participants s'oferirà un berenar de germanor i a continuació un concert a càrrec de la Colla Safor i El Rebrot.
Aquest any i aprofitant la presència de totes les colles, volem encetar un nou projecte, el Premi Rebrot .S'entregarà cada dos anys fent-ho coincidir amb la trobada de colles. Ens fa especial il·lusió ja que ha sigut un company i amic qui li vam encomanar el disseny d'aquest Premi Es tracta de Josep Basset Alberola. L'escultura representa, amb les paraules de l'autor;

"...una simbiosi nascuda i formada aleshores per un grup d'amics despagats i units per l'entusiasme jove musical cultural activista amb una comunió constant i força evolutiva. Per tot això i partint desde la soca vella on ells mateixos de menuts es van formar fins que aplegaren a esclatar-los la il·lusió inconformista, persistint amb la força i l'entusiasme vigorós, d'un rebrot nou independent.   

Josep Basset Alberola

Aquest premi simbolitza el reconeixement a qui, amb la seva tasca i dedicació, ha contribuït de manera significativa al manteniment i difusió  de la música i la cultura popular, aquells qui amb els seus actes han fet rebrotar el tronc vell. L'entrega es farà al decans del concert. Els candidats han sigut proposats aquest primer any per l'Associació Cultural El Rebrot i el jurat està format, amés amés d'un membre de El Rebrot, per;    

Hipòlit Agulló Ferràndiz
Pasqual Salort Aguilar
Josep Basset Alberola

En acabar el concert, per a tots que vullguen continuar la festa amb nosaltres, ens en anirem a sopar al Raconet de La Plaça (Plaça de l'Hort Tallat). El  preu del sopar es de 15 € per als adults i 5 € per als xiquets. Per als associats i membres de les colles participants el preu és de 13 €. Els tiquets els podeu comprar al "Raconet de la Plaça" de Rafelcofer o a qualsevol membre de "El Rebrot". Teniu fins el 3 de maig per a reservar el vostre tiquet.

Moltes gràcies. VOS ESPEREM!!!!!!

Més informació a www.elrebrot.org / info@elrebrot.org